Besök vår monter på Hannover Industry Fair

MEVISIO presenterar den digitala plattformen för visualisering och teamwork på världens största industrimässa den 1 till 5 april 2019 i Hannover. Du hittar oss i den svenska paviljongen, Hall 27 Stand H30. Läs mer om vår monter på Hannovers hemsida.


Bakom kulisserna, byggandet av den svenska paviljongen

Sverige är mässans officiella partnerland och vid MEVISIO är vi extra glada att vara med i den svenska representationen. Paviljongen består av flera företag och organisationer, och under slogan Sweden Co-Lab ser du olika demos på utvalda svenska innovationer. Vår demo tillsammans med SkyMaker och NYLI Metrology heter Smart Control & Quality.


Demon följer arbetsflödet från kunderna som beställer delar online i en app till den slutliga inspektionen för kvalitet. Fokus är det automatiska arbetsflödet och kvalitetskontrollen med utvinning av partiklar i spolskåpet och analys i ett automatiserat mikroskop samt slutligen en visualisering av resultatet:

  1. SkyMaker - Levererar digitala verktyg för massanpassning som tar bort förberedelse / bearbetningssteg mellan kunden och tillverkning av en order. Programvaran möjliggör små-serieproduktion till konkurrenskraftiga priser med hjälp av CAD direkt i e-handeln.

  2. MEVISIO - Presenterar en digital "Whiteboard" med interaktiv visualisering av nyckelprocesser och aktiviteter, som enkelt används för högsta ledningen eller för de mindre teamen under sina dagliga produktionsmöten.

  3. NYLI - Demonterar sin produktlösning ParticleView för extraktion och analys av partiklar på kritiska fordonsdelar.

Syftet med denna demonstration är att sätta varje företags produkt i ett intressant sammanhang. Samtidigt som varje kommer att kunna visa sin produkt specifikt.


Eftersom det är en mässa för industrin presenterar vi främst våra lösningar för Lean produktion, såsom daglig styrning, SQCDP-tavlor, Kaizen-tavlor, 5S-tavlor och dashboards för KPI-uppföljning. Läs mer om de produkter vi kommer att visa på mässan.

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

Copyright 2020 MEVISIO AB