placeholder_200x200

Från analog till digital daglig styrning

Nycklar till framgång

Är ni ett av de företag som framgångsrikt använder daglig styrning för planering och uppföljning av er verksamhet med olika Lean metoder? Spenderar ni fortfarande mycket tid på att uppdatera whiteboards, sammanställa dagliga resultat och driva förbättrings ärenden med analoga metoder som påverkar effektiviteten?

Vi förstår att visualisering och problemlösning är viktiga komponenter för dessa metoder, därför är vårt mål att hjälpa er att effektivisera denna process och kombinera olika Lean-verktyg i vår digitala plattform.

Daily huddle meeting using an interactive digital Lean board - Mevisio

 

När ni digitaliserar den dagliga styrningen blir det lättare för er att hålla koll på hela verksamheten, bygga tillit, samarbeta och fokusera på gemensamma mål. Digitalisering av processen hjälper er också att ta den dagliga styrningen till nästa nivå och ger er möjlighet till ökad effektivitet, transparens och engagemang.

I Mevisios molnbaserade plattform erbjuder vi er möjligheten att skapa egna tavlor från början eller använda mallar för att anpassa dem till er organisations behov och mål för t.ex. avvikelsehantering, kontinuerligt förbättringsarbete och daglig styrning.

 

Få tillgång till webinaret