Vi hjälper dig att visualisera data bättre

Problemlösning börjar med att se om det verkligen finns ett problem. Därför skapade vi Mevisio – en plattform som använder digitala Lean-verktyg för att visualisera data på ett tydligt och intuitivt sätt. 

Vi är Mevisio

Det finns en uppfattning om att Lean-metodik måste utövas med papper och penna. Men vi vet att det finns ett bättre sätt att hantera information och implementera Lean. Ett sätt som inte bara är flexibelt, utan som också visar rätt information för rätt människor vid rätt tillfälle. Vi anser att transparens skapar bättre team och organisationer och att digitala verktyg spelar en viktig roll för att utnyttja Lean-metodikens fulla potential.  

På Mevisio använder vi modern teknik för att ge mening åt våra kunders data. Vi har olika bakgrund, men enas i passionen för visualisering och problemlösning. Vi brukar beskriva oss själva som ödmjuka och kreativa, och är ett ganska vänligt gäng. Vill du bli en av oss eller vill du veta mer om Mevisio? Hör gärna av dig.

Vår historia

2017

Mevisio grundas

Våra medgrundare Mats Ljungqvist och Marcus Wejderot bestämde sig för att slå sin kloka huvuden ihop och bygga en interaktiv visualiseringslösning som är både flexibel och intuitiv. Och därmed grundades Mevisio. Plattformen lanserades och vi fick snabbt våra första kunder – allt under samma år som vi startade.
2018

Framsteg

Vi slöt vårt första partneravtal och fick Volvo Cars som kund. Båda händelserna är milstolpar på vår resa mot att visa världen att informationsvisualisering och datahantering kan vara både enkelt och effektivt.
2019

Ett år av tillväxt

Vi skaffade våra första kunder utanför Sverige, höll vår första utvecklarutbildning och bjöds av Business Sweden in till den svenska paviljongen på industrimässan i Hannover.
2020

Vi blir globala

Under det turbulenta året har vi grundat ett dotterbolag i USA och fått våra första amerikanska kunder. Digital transformation och distansarbete är ett ämne som alla talar om.

Bli vår partner

Vill du bli vår partner? Gå in på vår partnersida, så hittar du mer information.

Kontakta oss