Bli en av våra partners

Tillsammans kan vi få er affär att växa. Titta närmare på våra partnernivåer, hitta den som passar dig bäst och hör av dig till oss.

Mevisio Team

Fördelar med att vara partner till Mevisio

Ni får en komplett lösning

Kombinera Mevisio med de tjänster du erbjuder idag och ge dina kunder en komplett lösning.

Väx ditt företag

Mevisios plattform kan öppna nya dörrar för ditt företag och locka fler kunder.

Leverera Industri 4.0 till dina kunder

Genom ett partnerskap med Mevisio kan du bygga upp företagets expertis inom Industri 4.0.

Partnernivåer

Försäljningspartner

Du ansvarar för den första delen av säljprocessen innan vi tar över för offert och avtalsskrivande. Vi hanterar också utveckling och support när avtalet är undertecknat.

Lösningspartner

Vi ger dig all utbildning du behöver för att kunna anpassa Mevisio till kundens behov. Efter utbildningen är det du som genomför anpassning och implementering av plattformen samt ger kunden support.

Audio- och videoinstallatörer

Arbetar du med att bygga upp konferensrum och kontorsmiljöer på företag, skolor och sjukhus? Då har du förmodligen redan upplevt pekskärmarnas stora potential. Vi är övertygade om att många fler företag är på väg att upptäcka fördelarna som finns och kommer vilja ha en plattform som kan utnyttja dem.

Managementkonsulter

Använder du visualiseringsteknik för att hjälpa dina kunder? Kanske arbetar du redan med Lean- eller Agile-metodik. Som Mevisios partner kan du se dina visioner få liv på digitala tavlor som utformats för ditt specifika koncept.

IT-företag

Har du redan en portfölj med moln- eller maskinvarulösningar som du erbjuder dina kunder? Då kan du utöka den med Mevisio – en unik lösning för flexibel datavisualisering. Plattformen kan användas inom många olika områden och går lätt att integrera med andra verktyg.

Våra partner

Sverige
Atroni är ett konsultföretag inriktat mot ledarskap, teknikutveckling och förändringledning. Vi bidrar med erfarenhet och kunskap till organisationer i dess fortsatta digitaliseringsresa utifrån ett managementperspektiv. Vi har lång erfarenhet av att som kund jobba med Mevisios plattform.
Lösningspartner
Nederländerna
TMC är ett unikt företag som består av en grupp initiativrika och mycket kompetenta tekniker. För TMC är Mevisio ett verktyg som deras självgående konsulter och Lean-experter kan lära sig och ta med till sina kunder.
Lösningspartner
Tyskland
U²:s konsulttjänster sträcker sig hela vägen från produktion till administrativa processer. Det nära samarbetet med Mevisio innebär stora fördelar för U²:s kunder, särskilt i kombination med U²:s omfattande Lean- och visualiseringsexpertis samt praktiska kunskaper.
Försäljningspartner
Sverige
Virtual Manufacturing hjälper företag med genom expertkunskap inom Lean-baserade produkter och tjänster för produktionsutveckling. Mevisio är en naturlig förlängning av Virtual Manufacturings erbjudanden och gör det möjligt för deras kunder att få kompletta lösningar från en och samma leverantör.
Lösningspartner
Sverige
WEquel erbjuder konsulttjänster med fokus på kritiska problem och möjligheter inom Supply Chain & Operations, Digital Lean och Industri 4.0. Wequel vill erbjuda ett innovativt, värdeskapande och holistiskt perspektiv och rätt kvaliteteter för att kunna vara med och forma framtiden. Där passar Mevisio in bra.
Lösningspartner
USA
Connection är en Fortune 1000 Global Solutions Provider som för samman människor och teknik för att ge starkare tillväxt, ökad produktivitet och bättre förutsättningar för innovation. Den unika flexibiliteten i Mevisios plattform är en perfekt matchning av behoven hos Connections kunder inom den offentliga sektorn.
Försäljningspartner