Samarbets-partner

Vi samarbetar gärna med dig som ser ett mervärde av MEVISIO för dina kunder. Erbjud plattformen tillsammans med – eller som ett komplement till – dina befintliga produkter och tjänster.

 Audio- & video-installatörer

Jobbar du med att bygga upp konferensrum och kontorsmiljöer för företag, skolor eller vård & omsorg? Då har du säkert redan sett potentialen i användandet av touch-skärmar. Vi tror att det snart kommer vara självklart för företag att satsa på touch-skärmar istället för TV-skärmar och projektorer. Därför ser vi gärna ett samarbete i att driva denna utveckling tillsammans.

 Management-

konsulter

Har du ett koncept där visualisering är en av grundpelarna? Kanske jobbar du med Lean eller Agile? Med MEVISIO kan du få extra hög effekt av ditt koncept, och även hjälpa din kund att bibehålla vinsterna. Exempelvis skulle du kunna ha med dig ett färdigt kit med digitala tavlor som är speciellt utformade efter ditt koncept. 

 IT-företag

Har du redan idag en portfölj med olika IT-lösningar eller hårdvarulösningar som du tillhandahåller dina kunder? Utöka den med MEVISIO – en unik lösning för extremt flexibel visualisering. Plattformen har en lång rad olika användningsområden och är enkel att integrera med andra verktyg.

Våra partners

Vi vill att vår framgång även ska vara en framgång för våra partners.

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

Copyright 2020 MEVISIO AB