En intuitiv användarupplevelse med Mevisio

Whiteboard and Mevisio

Lättillgänglig

Allt som behövs för att kunna arbeta i Mevisio är en webbläsare och tillgång till internet.

Interaktiv

Mevisio har konstruerats för att kunna användas på pekskärmar, men fungerar lika bra på enheter utan pekskärm.

Mevisio-appen

Med vår app i mobilen kan du skicka information till tavlorna direkt från golvet.
Mevisios tavlor är en molnbaserad tjänst

Mevisio i molnet

Eftersom Mevisio är en molnbaserad tjänst kan du komma åt dina tavlor oavsett om du arbetar från en dator, smartphone, surfplatta eller stor pekskärm.

Stor pekskärm

Plattformen har utvecklats för att fungera på stora pekskärmar – perfekt för interaktiva möten där alla i teamet kan bidra. 

Vilken typ av skärm som passar er bäst beror på hur många som deltar på mötena och hur många timmar per dag skärmen kommer att användas.

Dator

På stationära datorer och laptops används Mevisio ofta för att förbereda möten eller för att koppla upp mot tavlorna på golvet. Det är också vanligt att skapa Mevisio-tavlor som bara används på datorn.

Surfplatta och smartphone

Mevisio-appen kan laddas ner från App Store och Google Play. I smartphone-appen finns det formulär som kan användas för att skicka förbättringsförslag, revisionsresultat och annan ny information till tavlorna. Appen för surfplattor har samma funktioner som när du använder Mevisio i webbläsaren.

Mevisio – en digital lösning

Logga in på plattformen från din bärbara dator, stationära dator, surfplatta eller stora pekskärm och uppdatera informationen med ett klick. Kontakta oss för mer information om den intuitiva användarupplevelsen i Mevisio och tips om hur du får ut det mesta möjliga av vår plattform.

Digital lösning för information och produktion