Plattformens funktioner

MEVISIO är en plattform med extremt hög flexibilitet kring vilken information du kan visa och hur du interagerar med innehållet. Allt levererat i molnet.

Interaktiva tavlor

Tavlorna har ett gränssnitt som är anpassat för pekskärmar, som gör att det är intuitivt att peka, dra och skriva för hand direkt på skärmen. Du kan även använda röststyrning för vanliga kommandon. Det går förstås också bra att använda vanlig mus och tangentbord.

Länkade tavlor

Genom att koppla ihop flera olika tavlor så kan t.ex. ledningsgruppen få en samlad bild över vad som pågår i verksamheten. Det går även att eskalera och delegera aktiviteter, och att skicka förslag mellan olika teams tavlor.

Anpassade tavlor

Precis som en fysisk whiteboardtavla så går det att designa din tavla nästan exakt så som du vill ha den. Saker som antal tavlor, moduler, färger och rubriker kan anpassas.

Modulbaserad

Du bestämmer själv hur dina tavlor ska se ut. Tavlorna byggs upp av olika moduler som t.ex. indikatorer för nyckeltal och planeringstabeller. Detta gör att konfigureringen blir mycket effektiv.

Integrationer

MEVISIO kan kopplas ihop med andra system som t.ex. ett affärssystem. På så vis slipper du dubbelarbete, och tavlan är alltid uppdaterad med senast gällande information. 

Mobil

Med mobilen kan du exempelvis skicka in förslag och aktiviteter till tavlan. Du kan även ta ett kort med mobilens kamera och lägga till i förslaget, så kan ni visa bilden på tavlan under mötet. 

Internationalisering

Plattformen är från grunden utvecklad för att hantera olika språk på rubriker och listor. Det gör att du kan dela tavlor i hela koncernen. Det gör också att utvecklingen av tavlorna blir effektiv eftersom uppdateringar blir tillgängliga på alla tavlor samtidigt. 

Notifikationer

Som hjälp för att komma ihåg dina uppgifter, eller för att bli meddelad om nya händelser på tavlan, finns det möjlighet att få meddelanden via e-mail, SMS och tjänster som exempelvis Slack. Du kan även skicka mail till tavlan.

Media

Om du t.ex. vill få ut ett viktigt meddelande eller en instruktion till alla team kan du lägga in en film eller en bild i tavlorna. Du behöver bara lägga upp det på ett ställe - det syns direkt på de berörda teamens tavlor.

Molntjänst

Plattformen erbjuds som en molntjänst vilket betyder att du inte behöver installera någon programvara. Allt som behövs är en webbläsare. Det innebär dessutom att du alltid har senaste versionen av plattformen.

Åtkomlig överallt

Oavsett var du eller dina medarbetare befinner er i världen så har ni alltid tillgång till tavlorna via internet på en dator, mobil eller surfplatta. Allt är uppdaterat i realtid.

Säkerhet

Säkerhet har högsta prioritet i utvecklingen av plattformen. Kryptering och vedertagna standarder används för att skydda din information vid kommunikation och lagring. Åtkomst till tavlor kan styras genom ett rollbaserat behörighetssystem.

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

Copyright 2020 MEVISIO AB