Pizza i Nederländerna

Det har varit mycket intresse för digitalisering av daglig styrning i Nederländerna, och för Mevisio som lösning för digitala tavlor. Våra vänner på TMC bjöd in oss att för att prata vid ett av deras expertsamtal under rubriken "Hur virtuell och digital teknik kan bidra till att skapa en kvalitetskultur". Eftersom vi aldrig missar en möjlighet att diskutera vårt favoritämne - att skapa en effektiv organisation med hjälp av moderna verktyg och ledarskap - tackade vi självklart ja. Dessutom bjöd de på pizza.

TMC:s Employeneurship-modell erbjuder ingenjörer anställningens bekvämligheter och entreprenörskapets möjligheter. TMC har kontor i Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, Sverige och Nordamerika och deras projekt och kunder finns överallt - från gruvindustrin i Madagaskar till den högteknologiska tillverkningsindustrin i Kina.

 

Boka en demo

More Like This

ISO 27001-certifiering

Informationssäkerhet har alltid varit viktigt för Mevisio. Inte bara för att det är viktigt för våra kunder, vilket det är, utan även för att vi inser att det idag krävs fullt fokus på potentiella...