Tavla för ständig förbättring

Visst är det så att dina bästa idéer kan dyka upp när och var som helst? Då är det väl fantastiskt att det äntligen finns en förbättringstavla som du har tillgång till online, och som du dessutom kan träffa dina team-kompisar vid och köra snabba tavel-möten?

 

Det går att skapa nästan vilka tavlor som helst i Mevisio, men en som vi brinner extra mycket för är den för ständig förbättring eftersom alla har nytta av den. Så därför har vi tagit fram en färdig lösning som du kan komma igång med direkt.

 

Lite snabb info om några godbitar i den:

  • Kör den online på en stor Touch Screen, med din dator och från din surfplatta

  • Skicka lappar mellan olika tavlor

  • Eskalera förslag till ledningen, som förhoppningsvis ger tummen upp i sin beslutstavla

Alla förslag och åtgärder hanteras med kort som du flyttar mellan olika veckor och faser. Det finns även många andra finesser som att skicka mail med påminnelser, få mätvärden och historik, tilldela ansvar för olika aktiviteter och förbättringsprojekt med mera.

Lösningen består av tre olika delar. I själva förbättringstavlan lägger teamet in sina aktiviteter, och hanterar de löpande. Där kan de även skicka förslag till andra team, och eskalera kort som behöver beslutas av ledningen.

Det går att lägga till flera förbättringstavlor, vilket görs i administrations-delen. Där kan du även definiera valbara kategorier och ansvariga personer.

Den tredje delen är till ledningen, och de använder sin förbättringstavla för att ta beslut på eskalerade ärenden och att delegera aktiviteter till olika team. I ledningens tavlor finns även statistik över nuläge och historik.

Få uppdateringar via e-post

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Mevisio.